Preventieprojecten

Reset

Welke projecten kennen we in de Achterhoek ter bevordering van de gezondheid van onze inwoners? Dat laat deze pagina zien. De projecten waar u naar op zoek bent, vindt u aan de hand van filters of door op trefwoorden te zoeken.

Zoeken werkt als volgt:

  • Weet u al precies welk(e) project(en) u zoekt? Vermeld dan de naam van het project in het vak ‘Trefwoord’ (zie hierboven) en klik op ‘zoeken’.
  • Het is ook mogelijk om op thema te zoeken. Kies bovenaan in het vak ‘Thema’ de thema’s waarvan u graag de projecten wilt zien (klik in het vak eerst op het pijltje rechts).
  • Heeft u een specifieke doelgroep (of doelgroepen) in gedachten? Selecteer deze dan in het vak ‘Doelgroep’.
  • Wilt u de projecten zien in een bepaalde gemeente (of gemeenten)? Geef dat aan in het vak ‘Gemeenten’.
  • In het vak ‘Preventieniveau’ kunt u het gewenste preventieniveau aangeven.
  • Heeft u alle opties ingevuld (niet elk vak hoeft ingevuld te zijn), klik dan op ‘zoeken’. 

Een voorbeeld:

Stel u bent op zoek naar alle initiatieven rondom gezond gewicht. Selecteer dan in het vak ‘Thema’ het onderwerp ‘Gezond Gewicht’. U krijgt dan alle projecten die met dit thema te maken hebben, voor alle leeftijden, in ook alle gemeenten in beeld. Wilt u alleen de projecten in de gemeente Bronckhorst zien? Selecteer dan in het vak ‘Gemeenten’ de gemeente Bronckhorst. U kunt ook voor bepaalde leeftijdscategorieën kiezen, via het vak 'Doelgroep'.

Heeft u al een bepaald project in gedachten en wilt u daar meer over weten? Dan kunt u ook (een deel van) de naam van dat project invullen bij ‘Trefwoord’ en dan op ‘zoeken’ klikken.

Link met regionaal Preventie-Akkoord 2020-2030

Dit overzicht is bedoeld om inzichtelijk te maken wat er in de Achterhoek, vanuit samenwerking, gebeurt op het gebied van preventie. Veel organisaties werken vanuit het regionale Preventie-Akkoord 2020-2030 samen aan het preventiethema.  

Heeft u een aanvulling?

Deze projectenpagina is nog niet compleet. Heeft u een project dat u met ons wilt delen en op de website wilt laten plaatsen? Graag! Laat ons dit weten door het aanmeldformulier in te vullen.

 

Naar boven