Publicatiedatum: 19-09-2020

Om zorgaanbieders zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende aanbesteding Jeugd, organiseren de Achterhoekse gemeenten zogenaamde 'Gesprektafels'. De Gesprekstafel van het segment Woon- en gezinsvormen gaat maandag 5 oktober van start. De bijeenkomst is van 12.30 tot 16.30 uur in de Dru in Ulft. Heeft u interesse? Meld u zich dan vóór dinsdag 29 oktober aan via inkoop@sociaaldomeinachterhoek.nl (of klik hier).

Gezamenlijke dialoog

Het doel van de Gesprekstafel is om de gezamenlijk dialoog tussen zorgaanbieders en gemeenten voort te zetten. En ook om met elkaar de inhoudelijke uitgangspunten van het segment Gezins- en woonvormen verder te bespreken en vorm te geven. 

Zorginhoudelijke onderwerpen

Tijdens de Gesprekstafel is het de bedoeling om met elkaar in gesprek te gaan over de visie, uitgangspunten, definitie dienstverlening en de scope van het segment. Daarnaast komen de verschillende sub-segmenten aan bod: pleegzorg, gezinshuizen, verblijfgroep en wonen gericht op zelfstandigheid. Het streven is een open dialoog te voeren. In deze sessie is het met name de bedoeling om stil te staan bij de zorginhoudelijke onderwerpen. 

Meld u nu aan!

Zoals gezegd, kunt u zich tot dinsdag 29 september per e-mail aanmelden via inkoop@sociaaldomeinachterhoek.nl (of klik hier).

Vermeld in de e-mail:

  • Als onderwerp ‘Gesprekstafel Gezins- en woonvormen’.
  • Met welk sub-segment u wilt meepraten (pleegzorg, gezinshuizen, verblijfgroep of wonen gericht op zelfstandigheid). Heeft u interesse in meerdere sub-segmenten? Dan kunt u zich met meerdere personen aanmelden. Let op! Het is niet zeker of u daadwerkelijk met meerdere personen kunt komen.

Definitief programma

Afhankelijk van het aantal opgegeven personen wordt het definitieve programma gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met de actuele corona-richtlijnen. Let op! Het kan zijn dat u wordt gevraagd om alsnog met één persoon te komen, als het definitieve programma of de corona-richtlijnen daar aanleiding toe geven. Uiteraard krijgt u dit ruim op tijd te horen.

Naar boven